Başkan Özgan’dan 2022 Yılı Mesajı

Başkan Özgan’dan 2022 Yılı Mesajı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

2022 yılının tüm insanlığa, ülkemize ve Kozan’ımıza barış, huzur ve refah getirmesini dileyen Başkan Özgan, “Kozan'ımız için, yeni yılda da hizmetlerimiz elimizden geldiği kadarı ile devam edecek” dedi.

Başkan Özgan; “Marka şehir olma yolunda ilerleyen Kozan’ımızın 2020 ve 2021 yıllarında  Pandemi nedeniyle ekonomik şartların elverdiği kadarı ile vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösterdik.2022 yılında’da Kozan’ımız büyümeye ve güzelleşmeye devam edeceğini vurgulayan Başkan Kazım Özgan şunları kaydetti: “Kozan'ımız, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil Turizm başta olmak üzere ilçenin tanıtımı konusunda projelerin gerçekleştirileceğini ve örnek ilçe olma yolunda ilerleyecek.dedi."

Başkan Özgan;“ Birçok zorlukla mücadele ederek geçirdiğimiz 2021 yılını geride bırakırken, 2022 yılının tüm insanlığa, ülkemize, Kozanlılara, sağlık, sıhhat, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Yangıların, sellerin, depremlerin, hastalıkların, vatanımızı milletimizi sınadığı çok zor günler geçirdik. Tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle mücadele ettik. Bu felaketleri üst üste yaşamış ve birçok kayıp vermiş olsak ta "bir olduk, ele ele verdik yaralarımızı birlikte sardık.” Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılında, yaşadığımız felaketlerde kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza bir kez de buradan rahmet diliyorum ve umuyorum ki;  hastalıkların olmadığı, gözyaşlarının olmadığı, sağlıklı sıhhatli, huzurlu ve başarı dolu gelecek yıllar bizi bekliyordur.

Türkiye'nin yeni yılda da mazlumların ve mağdurların yanında yer alacağını vurgulayan Başkan Özgan, "Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının Kozan'ımıza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum" dedi.