Başkan Özgan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm hemşerilerinin kurban bayramını kutladı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Bizleri bir mübarek Kurban Bayramına daha ulaştıran Cenab-ı Allah’a şükrediyoruz. Hepimizin bildiği üzere bayramlar varsa çevremizde küskünlerin barıştırıldığı, hasta ve yaşlıların, hısım akraba ve büyüklerimizin, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin ziyaret edildiği, küçüklerimizin ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizin sevindirildiği mübarek günlerdir. Bizlerde hep beraber Allah nasip ederse kurbanlarımızı keserek ibadetimizi yerine getireceğiz. Cenab-ı Allah’tan başta İslam Alemi olmak üzere tüm Kozanlı hemşerilerime sevdikleri ile beraber sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum. Kesmiş olduğunuz kurbanların Allah katında kabul görmesini diliyorum. Bu mübarek günlerde en önemli dileğimiz İslam aleminde akan kanların ve yaşanan savaşların bir an evvel durmasıdır. Size ve sevdiklerinize iyi bayramlar diliyoru, Mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.” dedi.