BAŞKAN ÖZGAN’DAN PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

BAŞKAN ÖZGAN’DAN PERSONELİNE PROMOSYON MÜJDESİ

 

Kozan Belediyesi ile Garanti Bankası arasında yapılan maaş promosyonu imza töreni Başkanlık makamında gerçekleşti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile Garanti Bankası Kozan Şube Müdürü İsmail Saygıcak arasında imzalanan protokol ile Kozan Belediyesi’nde çalışan şirket personeline maaş promosyonu verilecek.

Protokol İmza töreninde konuşan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan , “Yapılan görüşmeler sonucunda personelimiz için yapılan maaş promosyon ihalesini, en yüksek teklifi veren Garanti Bankası aldı.  500’den fazla işçimizin 3 yıllık promosyon sözleşmesini imzaladık. İşçilerimize hayırlı olsun. En yüksek teklifi veren Garanti Bankası ile diğer bankalarımızda bu yarışa katıldılar hepsine teşekkür ediyorum.Bankanın verdiği promosyon fiyatını yarın personellerimize düzenleyeceğimiz  programda açıklayacağız.“dedi.

Garanti Bankası Kozan Şube Müdürü İsmail Saygıcak’da yaptığı açıklamada; “ İşçilerimize hayırlı olsun Belediyemize hayırlı olsun. Diğer bankalar ile katıldık iyi bir rekabet oldu. Bundan kurul faydalandı. Belediyemize çalışanlarımıza destek olduysak bizde mutlu oluruz. Hayırlı uğurlu olsun.”diye konuştu.