Başkan Özgan Üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı

Başkan Özgan Üniversite öğrencileri ile söyleşi yaptı

Üniversite öğrencileri Belediye Başkanın tecrübelerini dinledi

Çukurova Üniversitesine Kozan Meslek Yüksekokulu ve İşletme Fakültesi öğrencileri, "Tecrübeden Geleceğe Söyleşiler" etkinliğinde Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile bir araya geldi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Kozan’a yapılan hizmetleri tecrübelerini ve anılarını üniversiteli gençlerle paylaştı.

Kozan Meslek Yüksek Okul Müdürü Volkan Yurdadoğ, akademisyenler ve Belediye Başkan Kazım Özgan ve öğrencilerin bir araya geldiği etkinlikte Özgan, Kozan’ın tarih ve kültürel zenginliklerinin en güzel tanıtım elçisinin ilçede üniversite eğitimin öğrenciler olduğunu kaydetti.

Belediye Başkanı Kazım Özgan Geleceğin Belediye Başkanları, Kaymakamları, Milletvekilleri, siyasetçileri sizler olacaksınız diyerek , “Doğa tarih kültür şehri Kozan’ın güzelliklerini tarihini gezerek geleceğe taşıyacak sizlersiniz.  Kozan Kalesi atıl durumdaydı, şimdi gezilecek yerler arasında reklam ve film çekilen bir alan haline getirdik. Kozan Barajında Tekne turu eşliğinde doğa ile baş başa gezi yapabilirsiniz. Daha önce söz verdiğimiz gibi sinema salonumuz sizlere ücretsiz. Öğrencilerimize Atatürk Parkında su bisikletleri ücretsiz bir şekilde hizmet verecek. Siz yeter ki Kozan için fikirlerinizi projelerinizi hayallerinizi bizlerle paylaşın.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkür eden öğrenciler, Kozan'da gençlerin daha aktif ve ön planda olacağı projelerde yer alacaklarını kaydetti.

Program soru cevap bölümü ile sona ererken Okul Müdürü Doç. Dr Volkan Yurdadoğ  Başkan Özgan’a teşekkür belgesi takdim etti.