BAŞKANIMIZ KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKANIMIZ KÖY GEZİLERİNE DEVAM EDİYOR

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan mahalle gezilerini araksız devam ediyor. Mahallelerdeki vatandaşları dinleyip, yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında vatandaşlara bilgi veriyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, başkan yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, Birim müdürleri ile birlikte Çokak, Faydalı, Çukurköprü, Alapınar, Pekmezci, Kuyluk, Bulduklu ile Yassıçalı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya gelip, mahallerin sorunlarını, yapılan ve yapılacak hizmetler noktasında bilgiler verdiler.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinlemeye onlar ile dertleşmeye devam ediyoruz. Köylü Milletin efendisidir. Köylerimizi gezerek vatandaşlarımızla hasret gideriyoruz. Hafta sonları köylerimiz gezmeye devam ediyor onlar ile sorunları konuşuyoruz. Yapacağımız hizmetler ile yaptığımız hizmetleri anlatıyoruz. Gittiğimiz birçok köye ne belediye başkanı gitmiş bu güne kadar ne de bir siyasetçi biz vatandaşlarımız kucaklamaya devam edeceğiz “dedi.

Köylerimizde mahalle aralarında parke çalışmalarımız kaldığı yerden devam ediyoruz. Birçok köyümüzde parke taşı döşemeye devam ederken çocuk parkı olmayan köylerimize de çocuk parkı yapımına başladık. Bizleri olağanüstü bir misafirperverlikle ağırlayan hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.