Başkanımızdan Öğrencilere Karne Hediyesi

Kozan Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemin sona ermesi dolayısıyla öğrencilere lunapark bileti hediye etti.

Belediye Başkanımız Kazım Özgan’ın talimatları doğrultusunda Belediye Başkan yardımcılarımız yarıyıl tatili öncesinde okulları ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelerek tatil heyecanlarını paylaşan Başkan yardımcılarımız, öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulunup lunapark biletlerini hediye etti.

Özgan’ın selamlarını ve iyi tatiller dileklerini ileten Başkan yardımcılarımız Süleyman Şenoğul, Faruk Sönmez, Arif Dağlı ve Adem Saygıcak öğrencilere karne hediyesi olarak lunapark biletlerini verdiler. Öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve velilerimizi gösterdikleri gayret ve fedakârlıklarından dolayı kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir sömestr tatili geçirmelerini temenni ediyoruz” dediler.