Belediyemizden Tarım işçilerine sıcak çorba ve simit ikramı

Belediyemizden Tarım işçilerine sıcak çorba ve simit ikramı

Kozan Belediyesi sabahın erken saatlerinde bahçe ve tarla işlerine giden tarım işçilerine sabahın erken saatlerinde çorba ve simit ikramında bulundu.

Kozan Belediyesi Aşevi Müdürlüğü tarafından hazırlanan çorba Adana yolu üzeri Sırkıntı Caddesi kavşağında işçilerin durak yeri olan Savruk çeşmesi yanında işçi servislerinin sıklıkla geçtiği noktada çorba ikramında bulunuldu.

Tarım sektöründe emek harcayan Uğur Gencer , “Kozanımızda bir ilk gerçekleşiyor, Bizleri düşündüğü için bize önem verdiği için Kozan Belediye Başkanımız Kazım Özgan’a teşekkür ediyorum.

Başka bir tarım işçisi ise “Sabah kalktığımızda etrafta kimse yokken Belediye Başkanımızın sayesinde belediye çalışanlarının bize çorba ve ekmek dağıtması çok güzel bir duygu. İnsan kendini yalnız hissetmiyor. Bir sıcak çorba gönül alıyor. Kendisine buradan teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kozan Belediye başkan yardımcısı Faruk Sönmez; Sabahın erken saatlerinde gelerek işçilerimize çorba ikramında bulunuyoruz. Bizler için heyecan verici bir olay. İşçilerimize sabahın bu saatinde sıcak bir çorba ve simit ikramında bulunmamız onları da memnun etti.”diye konuştu.

Kozan Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Şenoğul ise yaptığı açıklamada“Sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkarak tarlalara bahçelere giden emek veren işçi kardeşlerimize sabah sabah çam sakızı çoban armağanı küçük bir ikramımız olsun istedik. Bu kardeşlerimize sabah sabah işlerinde hayırlar dieyip, işlerine sıcak sıcak başlasınlar istedik. Belediye Başkanımız Kazım Özgan’ın talimatı ile böyle bir çalışma yaptık. İşçi kardeşlerimizde çok memnun oldular. Onlar memnun olunca bizlerde memnun olduk.”dedi.