Bozkurt, “Köy Yollarımız Daha Da Güzelleşiyor”

Bozkurt, “Köy Yollarımız Daha Da Güzelleşiyor”

Kozan Belediyesi, mahallelerde sürücülerin görüş açısını ve yayaların kullanımını engelleyen ağaçların budama çalışmasını yapıyor.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sürücülerin görüş açısını engelleyen aynı zamanda asfalt çalışması yapılacak yerlerde derin budak çalışması yaparak yolların daha kullanışlı bir şekil almasına katkı sağlıyor.

Kozan'ın Çobanpınarı Mahalle Muhtarı Ramazan Bozkurt, "Asfalt öncesi bir temizlik yapılıyor, yollarımızı işgal eden dallar budanıyor. Köy yollarımız daha da güzelleşiyor. Yıllardır hizmet almamış bir köyün muhtarı olarak, aldığımız hizmetler için Belediye Başkanımız Kazım Beye çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Daha kullanışlı yolar için ağaçların budama çalışmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılmakta. Bu çalışmalar ile yollarımız daha güvenli bir hal alıyor ve görüş mesafesi artıyor, yayaların kullanımına da katkı sağlıyor. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin üstünde, bu çalışmalarımız devam edecektir." diye konuştu.