Bulduklu Mahallesine Park yapımı

Bulduklu Mahallesi Çocukları Artık Daha Mutlu

Kozan Belediyesi, şehir merkezinde ayrı, kırsal mahallelerde ayrı park alanları oluşturmaya devam ediyor.
Kozan genelinde park yapımı için yoğun mesai harcamaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Bulduklu Mahallesinde yeni park yapımını tamamladı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Her mahalleye yeni park ve yeşil alanlar kazandırma çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Parklar ve kentimize kazandırdığımız yeşil alanlar her geçen gün artmaktadır. Çocukların doyasıya eğlenecekleri oyun alanlarının yapım çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yeterki çocuklarımızın yüzü gülsün" dedi.

Parklarına kavuşan çocuklar anlamlı konuşarak parklara sahip çıkacak ve koruyacaklarına parka zarar vermeyeceklerine söyleyerek belediye başkanına teşekkür ettiler.

Bulduklu Mahalle Muhtarı Zafer Çörekli ise mahallesine yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.