GENÇLERİN AĞABEYİ ÖZGAN, ÜNİVERSİTELİLERLE İFTAR YAPTI

Kozan Belediye Başkanımız, gençlerin ağabeyi, Mimar Kazım Özgan üniversiteli gençlerle birlikte iftar yaptı.

Kozan Belediyesi tarafından organize edilen iftar programları kapsamında Başkanımız Kazım Özgan, Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi ve Kozan Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle birlikte iftar yapıp dua ettiler. İftar programına erken katılan Başkanımız Özgan kısa da olsa gençlerle bir süre sohbet edip, onların fikir ve düşüncelerini dinledi. Gençlerden gelen fikirlerin bir kısmını ajandasına not eden Özgan; "Gençlerimizin fikirleri her zaman bize ilham verdi. Biz de her zaman gençlerimizin yanında bulunduk bulunmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan iftardan sonra hep birlikte dua eden üniversiteli gençler Başkan Özgan'a ve Kozan Belediyesine düzenlenen iftar yemeği için teşekkür ettiler.