Işıklı Mahallesi'ne Çoçuk Parkı

Işıklı Mahallesi'ne Çoçuk Parkı

Kozan Belediyesi, şehir merkezinde ayrı, kırsal mahallelerde ayrı park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Kozan genelinde park yapımı için yoğun mesai harcamaya devam eden Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Işıklı Mahallesi'nde yeni park yapımını tamamladı.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın kırsal mahalle ziyaretlerinde çocukların ve mahalle muhtarların talepleri üzerine mahallede park yapımı, mesire alanı ve park yenileme çalışması Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılırken, bazı mahallelerde de semt sahası yapıldı.

Yapımı yeni tamamlanan Işıkı-Aydınlar Mahallesinde yapılan parktan memnuniyetlerini ifade eden Işıklı Mahalle Muhtarı Vahdettin Sarı ise mahallesine yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Belediye ekiplerine teşekkür etti.

Yeşil bir Kozan için mesai harcadıklarını belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğlenip güzel vakit geçirebilecekleri alanlar için şehrimizin her bir noktasında çocuk parklarının çoğaltılması adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Köy ziyaretlerimizde çocuklarımızın taleplerine ilgisiz kalamazdık. Çocuklarımız ve vatandaşlarımız park oyun alanı istekleri oldu bizde gereğini yaptık, Yapmaya da devam edeceğiz. Işıklı Mahallesi'nde yapılan parkımız çoçuklarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.