Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantımızı gerçekleştirdik.

Alınan kararlar Kozan'ımıza hayırlı olsun.

• Cumhuriyetimizin 100. yılını içeriğe uygun şekilde hep birlikte kutladık. Bu vesileyle tüm ülkemizde büyük bir coşku ile kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. Yılını tekraren tebrik ediyor nice Yüz Yıllara Türkiyem diyoruz.

• Filistin’de katil israil yönetimi tarafından katledilen Müslüman kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz.

Elbette Büyük Türk Milleti'nin bir ferdi olarak süreci yakından takip ediyoruz. "Müslümanlar kardeştir"

Ayeti doğrultusunda oradaki müminlerin mücadelesi aynı zamanda bizim de mücadelemizdir. Biliyoruz ki mesele Filistin'se mutlaka mesle Turkiye'dir.

Biz böyle değerlendiriyoruz. Onların başarılı olması için dua etmeye devam edeceğiz.

• Ağlıboğaz imar planımız yürürlüğe girmiştir. Mahallemize ve Kozan'ımıza hayırlı olsun.

Süreçte katkılarını esirgemeyen Adana Milletvekillerimize, Cumhur İttifakı Partilerimizin Adana İl Başkanlarına, Orman Genel Müdürlüğümüze, hem Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi Meclis Üyelerimize ve katkı sağlayan tüm paydaşlara sonsuz teşekkürler.

• Bölgemizin yetiştirdiği dünya mirası Lokman Hekim Dioscorides kongresini Kozan'ımızda yaptık.

• 19 ekim Muhtarlar Günü'nde muhtarlarımızla buluştuk.

• Erasmus projesi kapsamında Romanya ve İtalya’dan Kozan'ımıza gelen misafirlerimize Kozanımızı tanıttık.

• Gece gündüz demeden her alanda çalışarak milletimize sunulan hizmetleri Türkiye yüzyılı şiarıyla yeni bir safhaya taşıyan AK partimizin tek başına iktidara gelişinin 21. yıl dönümü kutlu olsun.