Kozan Belediyesi Yaz Futbol Okulu açıldı

Kozan Belediyesi Yaz Futbol Okulu açıldı

Okulların kapanması ve yaz tatilinin girmesi ile birlikte hazırlıklarını tamamlayan Kozan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Futbol Yaz Okulu’nu açtı.

Yoğun ilgi gösterilen kursta, yaşları 6 ila 14 yaş arasından 250’nin üzerindeki çocuk açılış gününde bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nin hediye ettiği formalarla yeşil sahaya çıkan minikler, yaş gruplarına göre ayrıldı ve antrenman saatleri belirlendi.

Futbol antrenörleri Soner Tan, Yusuf Özbolat ve Murat Özdemir’den eğitim alacak olan çocukların mutluluğu, Belediye Başkanı Kazım Özgan’ın da sahaya gelmesiyle daha da arttı.

Öğrenciler ile sohbet edip futbol oynayan Belediye Başkanı, çocuklara hem kurs için hem de Kozan için isteklerini sordu.

Çocukların bir araya gelip birlikte vakit geçirmelerinin önemine vurgu yapan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, “Futbol sevilen, çocuklarında çok ilgi gösterdiği bir spor. Aynı zamanda birlikte vakit geçirdikleri arkadaşlıklar kurdukları bir ortam oluşturuyor. Açık alanda çocukların birlikte vakit geçirmesi bizim öncelik verdiğimiz bir konu. Umarım çocuklar burada hem çok eğlenir hem de Kozanspor’un geleceği için temel olurlar. Bir Rıdvan, bir Sergen umarım bir gün bizim kurslarımızdan da çıkar” dedi.