Kozan’da 2752 Sokakta Ağaçlar Budandı

Kozan Belediyesi merkez 15 mahallede sokak üzerinde bulunan sürücülerin görüş açısını ve yayaların kullanımını engelleyen ağaçların budama çalışmaları yapılıyor.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde İlçe merkezinde bulunan 15 mahallede toplam 2752 sokakta sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçların budama çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçe merkezinde bulunan trafikte görüşe engel olan ağaçların budama çalışmalarımız Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam ediyor. Şehir merkezinde 2752 sokakta budak çalışmasını aralıksız sürdüren ekiplerimiz çalışmalarını devam etmektedir. Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyin üstünde olup, bu çalışmalarımız devam edecektir." diye konuştu.