Kozan Imarspor'dan İller Arası Müsabakalarda Büyük Başarı

Kozan Imarspor'dan İller Arası Müsabakalarda Büyük Başarı

Kozan Imarspor Kulübü, Osmaniye ve Niğde'de düzenlenen iller arası müsabakalarda büyük bir başarıya imza attı. 15 sporcudan 14'ü şampiyon olurken, bir sporcu ise ikinci oldu.
Kozan Imarspor Kulübü Başkanı Serhan Gültekin, müsabakalarda elde edilen başarıdan dolayı sporcuları ve antrenörleri tebrik etti. Gültekin, "Sporcularımız, üstün bir performans sergileyerek bizleri gururlandırdılar. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Gençler Şampiyonası Hazırlıkları Başladı
Kozan Imarspor Kulübü, elde ettiği başarının ardından şimdi de gençler şampiyonası hazırlıklarına başladı. Başkan Gültekin, "Genç sporcularımız, gençler şampiyonasında da büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum. Onları en iyi şekilde hazırlamak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Başkan Özgan Şampiyon Gençlerle bir araya geldi
Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, iller arası müsabakalarda şampiyon olan gençlerle bir araya geldi. Başkan Özgan, sporcuları tebrik ederek, "Sizler Kozan'ın gururusunuz. Başarılarınızla bizleri her zaman mutlu ediyorsunuz. Türkiye ve Avrupa şampiyonasında da en iyi şekilde temsil etmenizi istiyorum" dedi.
Başkan Özgan, gençlere çeşitli hediyeler vererek moral verdi.