Başhekim Bayram'dan Başkanımıza Ziyaret

Belediye Başkanımız Musa Öztürk, Kozan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Asuman Seda Bayram'ı makamında kabul etti. Ziyarete Başhekim Bayram'ın yanı sıra hastane yönetimi de katıldı.

Başkanımız aralık ayında göreve başlayan Başhekim Asuman Seda Bayram'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş, kendisine ve hastanenin yeni yönetimine görevlerinde başarılar dilemişti.

Ziyaret hakkında bir açıklama yapan Başkanımız; "Sayın başhekimimize ve devlet hastanemizin yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kozanımıza en iyi hizmeti vereceğine inandığımız devlet hastanemizin kıymetli yönetimine destek olmak hepimizin görevi. Geçtiğimiz hafta içerisinde bölge hastanesi olarak hizmet veren hastanemize MR cihazı (Manyetik Rezonans görüntüleme cihazı) alındı. Halen kurulum çalışmaları devam eden MR cihazının en geç şubat sonunda hizmete gireceği müjdesini de almış olduk. Böylece vatandaşlarımız bu hizmeti almak için çevre ilçelerdeki ve Adana'daki hastanelere gitme zaruretinden de kurtulmuş olacaklar. Bu güzel hizmetin Kozanımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, emeği geçen bütün bürokratlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Haber Tarihi: 06.02.2018