Başkan Özgan; “Kozan Evimiz Gibi Tertemiz”

Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Kozan Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehrin muhtelif noktalarına yeni çöp konteynırları eskileri ile değiştirildi.

Başkan Özgan'ın talimatları ile belediye temizlik hizmetleri müdürlüğü tarafından vatandaşların talepleri doğrultusunda mahalle ve ara sokaklarda ihtiyaç duyulan noktalara yeni çöp konteynırları bırakılırken Temizlik Hizmetleri Müdürü Mesut Işık'ın da önderliğinde kirlenmiş olan çöp konteynırları da yeniden yıkanarak sıcak yaz havasında kötü kokuların da önüne geçiliyor. Öte yandan gece geç saatlere kadar mesaisini sürdüren temizlik hizmetleri personelleri tarafından cadde ve ara sokaklarda tam otomatik makinalı temizlik araçları ile yol temizlik çalışması da sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan; "Kozan evimiz gibi tertemiz olacak düsturuyla personel arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda ihtiyaç duyulan noktalara imkanlarımız ölçüsünde yeni çöp konteynırlarımızı bırakırken sıcak yaz havasında özellikle kötü kokuların önüne geçmek için kirlenen çöp konteynırlarının da yıkama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Bir belediyenin asli görevi olan temizlik hizmetini en iyi şekilde yerine getirebilmek için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti gösteriyoruz. Yani Kozan'ın tüm bütün cadde ve sokakları bizim evimiz gibidir. O yüzden evimizi temiz tutmalıyız" dedi.

Haber Tarihi: 16.08.2019