Başkanımız, Halkımız İçin Çalışıyoruz Dedi

Belediyemiz atıl durumda olan parkları yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Çanaklı Mahallesi Çevre Yolu üzerinde bulunan Rauf Denktaş Parkı komple yenilendi.

Belediyemiz Şantiye Şefliği ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Musa Öztürk, parkın 10 gün içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağını kaydetti.

VATANDAŞLARIMIZ BURANIN ESKİDEN NE HALDE OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİR

Başkanımız, "Bugün son derece mutluyum bilhassa mahalleli adına. Üç bin metrekare alana sahip olan ve içerisinde büyük bir oyun gurubu, fitness aletleri, üç kollu basket potaları, kamelyalar, kafeterya, bay ve bayan tuvaletleri, muhtarlık binası, çeşme ve çocuk emzirme odaları olan parkımızı Çanaklı Mahallemize kazandırmanın mutluluğu içerisindeyim. Bugün biz varsak yarın biz yoğuz. Bu park kendilerin parkı burada ikamet eden vatandaşlarımız buranın eskiden ne halde olduğunu çok iyi bilir. Burasını madde bağımlılarının elinden kurtarıp vatandaşın hizmetine sunuyoruz. Biz yaptık koruyacak olan onlardır. Yapmakla bitmiyor. Aynı zaman korumak gerekir. Sahip çıkacak olanda kendileridir. Biz netice olarak ikinci kabemiz doğduğumuz yer diyoruz. İkinci kabemize de hizmet etmek olmazsa olmazımızdır. Şimdiden Kozan'ımıza hayırlı olsun" Dedi.

BAŞKANIMIZDAN, SAYGILI'YA TEŞEKKÜR

Kozan'ın yetiştirdiği değerlerden olan Prof. Dr. Hikmet Saygılı'nın park içerisinde yaptırmış olduğu çeşmeye de değinen Başkanımız, "Emekli ziraat profesörü Hikmet Saygılı abimizin yapmış olduğu hayırseverlik örnek olacak bir çalışmadır. Burada ki çeşme gibi üç parkımıza yapılan çeşmeyi de kendisi yaptırmıştır. Kendinse teşekkür ediyoruz. Hikmet abimiz gibi duyarlı vatandaşların çoğalmasını istiyoruz." Diye konuştu.

Başkanımız, sözlerinin sonunda Rauf Denktaş Parkı'nın yapımından sonra ise Gaziköyü'ne geçileceğinin müjdesini verdi.

Haber Tarihi: 15.01.2019