Başkanımız  Sosyal Tesislerde İncelemelerde Bulundu

Başkanımız Sosyal Tesislerde İncelemelerde Bulundu

Başkanımız  hafta sonu ilçedeki sosyal tesisleri  gezerek bir takım incelemelerde bulundu. Başkanımız  hafta sonu dolayısıyla belediyeye ait tesislerde dinlenmeye gelen vatandaşlarla da sohbet ederek istişarede bulundu.

Başkanımız  ilk olarak Kozan Kalesi manastır piknik alanını ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu. Piknik alanındaki kırık ve dökükleri tespit eden Başkan Özgan hasarlı yerlerin tadilatı için ekiplerine talimat verirken burada vatandaşlarla da sohbet etti. Özgan daha sonra kale tepe noktasındaki kafede de incelemede bulunarak burada vatandaşlar ile sohbet ederek bilgi alışverişinde bulundu.

Başkanımız  daha sonra Kale Şelale Tesislerini de gezerek burada incelemelerde bulundu. Özgan burada bir çiftin de nişan törenine eşlik ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Başkan Özgan daha sonra Dağılcak Mesire Alanını da ziyaret ederek burada belediyeye ait tesisi denetledi. Tesiste incelemelerde de bulunan Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan hafta sonu Dağılcak Sosyal Tesislerine dinlenmeye gelen vatandaşların da görüş ve taleplerini de not alarak istişarede bulundu.

Tesislerde incelemelerini tamamlayan Başkanımız Mimar Kazım Özgan; "Hafta sonu belediyemize ait sosyal tesislerimizde incelemelerde bulunduk. Tesislerimizdeki eksiklikleri yerinde tespit ettik ve hemen ekiplerimize talimat vererek eksikliklerin bir an evvel giderilmesi için çalışmalarımıza başladık.

2004-2014 yılları arasında belediye başkanlığımız dönemimizde ilçemize kazandırdığımız bu tesisler ilçemizin adeta gözbebeğidir. Ancak geçmiş beş yıllık süreçte bugünde gördük ki tesislerimiz bakımsız kalmış. Lambalar kırılmış yerlerde, piknik üniteleri büyük ölçüde zarar görmüş, çöpler alınmamış ve daha bir çok eksiklikleri yerinde tespit ettik. Bu eksikliklerin giderilmesi için hemen gerekli çalışmalarımıza başladık. Geçmişte de ifade ettiğimiz üzere Kozanlı Efendi Bizler Hizmetkarız. Hemşerilerimize daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalarımıza ara vermeksizin devam edeceğiz" dedi.

Haber Tarihi: 22.04.2019