Bayramda Dağılcak'a Akın Ettiler

Kozan Dağılcak Sosyal Tesisleri ve Mesire Alanı, SODES Piknik Alanı, İskele Tesisleri, Manastır Piknik Alanı ve Kozan Kalesi Cafe bayramda Kozanlıların yanı sıra Çukurova bölgesinin yoğun ilgi gösterdiği piknik alanı oldu.

Tarihi ve Kültürü ile Çukurova bölgesine hitap eden Kozan, Adana ve ilçeleri başta olmak üzere komşu il ve ilçelerden gelen vatandaşların sosyal tesisleri ve dinlenme alanlarıyla tercih ettiği bir bölge olurken Dağılcak Sosyal Tesisleri ise en önemli piknik alanları içerisinde yer alıyor.

Kozan Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarının devam ettiği Dağılcak, bayram dolayısıyla Hatay, Mersin, Osmaniye, Adana il ve ilçelerinden gelen vatandaşlarla bayram boyunca doldu taştı. Oksijen deposu olan Dağılcak Mesire Alanı'na gelen vatandaşlar, burayı tercih etmelerindeki en büyük etkenlerden birinin doğal güzelliklerinin yanında gösterilen ilgi ve alaka olduğunu kaydetti.

Dağılcak, İskele, Kozan Kalesi ve Manastır Piknik Alanı gibi sosyal alanları gezen vatandaşlar ortam çok güzel olduğu ve temiz bir havayı teneffüs ettiklerini kaydederek belediyenin bölgede çok güzel çalıştığını söyleyip teşekkür ettiler.

Yaşlısından, gencine herkesin ailesiyle doya doya eğlendiği ve dinlendiği Dağılcak Mesire Alanı'na gelen piknikçiler, mesire alanının doğa harikası bir yer olduğunuda belirterek Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik etti.

Öte yanda uzun süredir kapalı olan ve yeniden açılan SODES ve Dağılcak arasında bulunan yürüyüş yolunu kullanan vatandaşlar ise memuriyetlerini ifade ettiler.

Haber Tarihi: 07.06.2019