Belediyemiz  Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde Giyim Sergisi Açıldı

Belediyemiz Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde Giyim Sergisi Açıldı

Belediyemiz Hayat Boyu Eğitim Merkezi'nde giyim kursunda hazırlanan ürünlerin yer aldığı serginin açılışı gerçekleşti.

Belediyemiz Hayat Boyu Eğitim Merkezi giyim kursu öğreticisi Tuğba Çente ve 12 kursiyer öğrencisi tarafından hazırlanan giyim ürünlerinin yer aldığı serginin açılışını Başkan Yardımcımız  Süleyman Şenoğul, Kültür müdürümüz Gökhan Söğüt,Türkeli Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın, Hayat Boyu Eğitim Merkezi Sorumlusu Dış İlişkiler Müdürümüz Ahmet Korkut ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Günlük giyim ürünlerinin yanı sıra abiye ve özel günlerde kullanabilecek giyim ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı sonrası açılışa katılan Başkan yardımcımız Süleyman Şenoğul ürünler hakkında sergiyi hazırlayan Tuğba Çentel ve kursiyerlerden bilgi aldılar.

Haber Tarihi: 17.05.2019