Kozan'da 10 Bin Kişi Bayrak için Yürüdü

Kozan'da 10 Bini kişi şehitler ve bayrak için yürüyerek , "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Göç Yolu'ndan Türk Büyükleri Meydanı'na kadar yapılan bayrak yürüyüşünde Halk Eğitim Merkezi Mehteran takımı eşliğinde marşlar çalarak  dev Türk bayrakları dalgalandı. Genç, yaşlı, engelli demeden Kozanlıların katıldığı yürüyüşte, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Ne mutlu Türküm diyene" sloganları atıldı.

Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam ev sahipliğinde gerçekleşen yürüyüşe Belediye başkanı Kazım Özgan, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Büyükatak, İlçe Jandarma Komutanı Nuh Anacık,siyasi partilerin ilçe başkanları ,eğitim camiası ve binlerce vatandaş katıldı.

Yürüyüşte Bahar Kalkanı Harekatı'na katılan Mehmetçikler için dualar edilirken, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Duaların ardından bayrak yürüyüşü sona erdi.

Haber Tarihi: 03.03.2020