Şehitlerimizin isimleri Emniyet Müdürlüğünde yaşayacak

Kozan'da Şehit Polis Memuru İbrahim Yüce ve Şehit Bekçi Hakkı Bulduk'un isimleri Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis merkezi ve ek binaya verildi.

1989 yılında Erzincan'da 9 askeri şehit eden  teröristler ile polis kontrol noktasında çatışmaya giren Şehit Polis Memuru İbrahim Yüce'nin adı polis merkezine verilen ismi ile yaşatılacak.

Düzenlenen tören ile polis merkezine isimleri verilen şehitler dualarla anıldı, ülkenin birlik ve bütünlüğü için dualar edildi.

Kaymakam Şafak Gürçam; "Kozan'ın şehit veren en çok ilçelerden biri olduğunu ifade ederek şehitlerimizin unutulmaması için devletimizin desteği ile şehitlerimizin adının yaşatılması için polis merkezimize Şehit Polis İbrahim Yüce ve Şehit bekçimiz  Hakkı Bulduk'un isimlerini vererek şehitlerimizi yad ettik. Devletimiz her zaman şehit ailelerimizin ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecek. Bizler de ilçe yöneticileri olarak ilçedeki tüm şehit yakınlarımızın yanındayız" dedi .

Şehit Polis Memuru İbrahim Yüce Polis Merkez'ine ismi verilmesinin ardından, İlçe Müftüsü tarafından dualar okunarak ardından Şehit Bekçi Hakkı Bulduk'un ismi bir diğer polis merkezine verilerek ülkenin birlik ve bütünlüğü şehitlerin ruhları için dualar edildi. Şehit yakınları duygusal anlar yaşadı.

Haber Tarihi: 30.01.2020