Vekil Çulhaoğlu'dan Başkanımıza Ziyaret

İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve ilçe başkanları  Belediye Başkanımız Musa Öztürk'ü makamında ziyaret ettiler.

Millet İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Musa Öztürk'ü ziyaret ederek 31 Mart Mahalli seçimlerinde başarılar dileyen İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu ve İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, yapmış oldukları açıklamada 31 Mart'ta Kozanlıların Sayın Başkan Musa Öztürk'e yeniden sahip çıkarak yönlerine güneşe döneceklerini ve Kozan'ın hizmetlerle buluşmaya devam edeceğini kaydederek her daim Başkan Öztürk'ün yanında olduklarını mesajını verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanımız Musa Öztürk, "Kozan'ımızı hizmetlerle buluşturmaya devam etmek için ekibimizle birlikte çalışmalarımıza aralıksız devamedeceğiz. Bu kapsamnda Kozan'ın iyi yönetilmesini isteyen herkesin oyuna talibiz" dedi.

Ziyaret sonrasında ise vekil Çulhaoğlu ve İl Başkanı Boyvadaoğlu akşam saatlerinde Mahmutlu Mahallesinde yapılan açık hava toplantısına katıldılar.