Başkanımız Muhtarlarımız İle Bir Araya Geldi

Belediye Başkanımız Musa Öztürk ilçenin merkez ve kırsal mahalle muhtarları ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu.

Belediyemiz SODES Düşer Alemi'ndeyapılan program Başkanımızın konuşması ile başladı. Hizmetlerin vatandaşlara ulaşmasında köprü görevi yapan muhtarların yol göstericiliğine büyük önem verdiklerini belirten Başkanımız Öztürk, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yürürlüğe giren Büyükşehir yasasının belediyeler üzerine yüklediği ağır yükün hizmet üretmede belediyeleri zor duruma bıraktığını ifade etti.

"KIT KAYNAKLARLA AYRIM YAPMADAN ÇALIŞIYORUZ"

Başkanımız Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Belediye olarak mahalle ayrımı, muhtar ayrımı yapmadan kıt kaynaklar ile elimizden geldiğince hizmet üretmeye çalışıyoruz. Zaten bizim sloganımız "Halka Hizmet Hak'ka Hizmettir" Biz bu slogan ile yola çıktık. Bu sebeple vatandaşlarımızın istek ve şikâyetlerine önem veriyoruz. Bugünde kıymetli muhtarlarımız ile bir araya gelerek muhtarlarımızın problemlerini, şikâyetlerini ve isteklerini dinleyip belediye olarak neler yapabiliriz onun istişaresini yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren tüm parklarımızın düzenli bakımını yaptırmakla beraber ilçeye çok sayıda yeni park kazandırdık. Karacoğlan Mahallemizde halen yapımı devam eden bir parkımız var, yaklaşık bir aya kadar açılışını yapacağız. Hemen ardından başka parkların inşaatlarına başlayacağız Çünkü biz çocukluğumuzda park falan görmedik. Bizlerin geleceği eğer çocuklar ise yatırımın çoğunu onlar için yapmalıyız." dedi.

"ANDIL CADDESİ YENİDEN DİZAYN EDİLDİ"

Vatandaşların ve üniversiteli öğrencilerin yoğun bir şekilde kullandığı Andıl Caddesi'ni yeniden dizayn ettiklerini belirten Başkanımız, "Andıl Caddesi'nde yol genişletme, bordür döşeme, kaldırım ve asfalt çalışmalarını tamamladık. Geçtiğimiz günlerde Tarihi Yapıcı Konağı ve Yiğenoğlu Sokağın açılışını gerçekleştirdik. Projesi hazırlanan Çamurdan Konağı ve Ahmet Cevdet Çamurdan Konağını da en kısa zamanda turizme kazandıracağız" diye konuştu.

"GECE GÜNDÜZ VATANDAŞLARIMIZIN EMRİNDEYİZ"

Yağmurların dinmesi ve baharın gelmesiyle kırsal mahallelerde hizmet atağına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyleyen Başkanımız, "Mahallelerimizin bulunduğu alanlarda yapılacak olan yasal düzenlemeler ve belediye hizmetleri konusunda elimizden geleni yapacağız, gece gündüz vatandaşlarımızın emrindeyiz, desteğini esirgemeyen muhtarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.

Toplantı muhtarların belediye hizmetleri ilgili istek ve şikâyetlerini dile getirmeleri ile son buldu.

Başkanımız Musa Öztürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya belediye başkan yardımcılarımız, kırsal ve merkez mahalle muhtarlarının yanı sıra Belediye birim amirlerimiz de katıldı.

Haber Tarihi: 17.04.2018