Belediye Sosyal Yaşam Merkezi ile Aileler Bütçelerine Katkıda Bulunuyorlar

Kozan  Belediyesi, Çukurova Kalkınma Ajansı,Kozan Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçeye kazandırılan Sosyal Yaşam Merkezinde kadınlar el emeği göz nuru hazırladıkları pasta tasarımları ve el emeği ürünlerini sosyal medya üzerinden satışa sunarak kendilerine ek gelir elde ediyor. Gün içinde ürettikleri özel tasarım pasta ve çeşitleri sosyal medya üzerinden satışa sunan Kozan İlçesin de kadınlar siparişlere yetişemiyor.

Kozan ilçesine 3 ay önce Çukurova Kalkınma Ajansı, Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü Kozan Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Sosyal Yaşam Merkezinde kadınlar kendileri istihdam oluşturdu. Pastacılık kursunda eğitim gören kadınlar öğrendikleri pasta ve tasarımları sosyal medya üzerinden satışa sundu. Kendilerine ek gelir sağlayan kadınlar kendi sosyal medya kanallarını ve internet ortamından satış portallarını oluşturarak hem kendilerini geliştiriyor hem de ev ekonomilerine destek sağlıyorlar.

Kozan Belediyesi Halk Eğitim ve İş Kur destekli olarak açılan kurslarda  Kozan Belediyesinin ev sahipliğinde Bu etkinlikten dolayı Kursiyerler Kozan Belediyesine teşekkür ettiler.

Haber Tarihi: 17.12.2019