Belediyemiz Yol Ekipleri Akçalıuşağı'nda

Belediyemiz Akçalıuşağı Köyünde yol çalışmalarına başladı.

Belediyemiz Fen İşlerine bağlı Şantiye Şefliği ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köyde yol açma, genişletme, zemin sıkılaştırma ve kumlama yapılıyor. Dün başlayan çalışmaların 3 gün içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Belediyemiz ekipleri ilkbahar ve yaz aylarında özellikle yaylalarda asfalt yama, mıcır asfalt ve kumlama yaptı. Çürüklü, Gedikli, Şerifli, Mahyalar, Minnetli ve Karabucak'ın da aralarında bulunduğu birçok köyde yürütülen çalışmalarda bölge meclis üyeleri ve köy muhtarları ekiplere büyük destek verdi. Şantiye ekipleri son olarak Kuyubeli'nde 20 gün boyunca köy muhtarının ve vatandaşların yönlendirmesi ile köy içerisindeki yolların ve tarla yollarının bakımını yaptı. Kuyubeli ve Karabucak köylerindeki çalışmaları tamamlayan ekipler 6 iş makinesi ve 9 personelle Akçalıuşağı Köyüne geçti.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk belediyedeki tüm ekiplerin mevsim şartları el verdiği ölçüde, mesai kavramı gütmeden, hafta sonları da çalıştığını söyledi. Kış gelmeden özellikle kar yağan yaylaların yol sorununu çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkanımız Öztürk ilçe merkezinde de yağmur suyu drenaj hattı, asfalt, parke ve park yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Haber Tarihi: 15.11.2017