Belediyemizden  Ova ve Kırsal  Mahallelere Hizmet Atağı

Belediyemizden Ova ve Kırsal Mahallelere Hizmet Atağı

Kozan Belediyesi ilçeye bağlı Kızıllar, Köseli, Çandık, Aslanlı, Topallar, Pekmezci, Çokak, Kamışoba,  Hacımirzeli ve Gaziköy mahallerinde yabani ot biçimi ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Şehir Merkezinde 15 mahallede yapılan çalışmaların yanı sıra Ova ve Kırsal Mahallerde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından mahalle muhtarlarının önderliğinde yol kenarlarında görüşü engelleyen ve çirkin görüntü oluşturan ağaçların dalları budanarak çevre düzenlemesi yapıldı.

Başkanımız Kazım Özgan; " Merkezde olduğu kadar program dahilinde kırsal mahallerimizde de çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Ekiplerimiz muhtarlarımızın önderliğinde çevreyi rahatsız eden ağaçların budanmasını sağlarken, yabani otların temizliği yapılmaktadır. Bu hizmeti ilçemize bağlı tüm mahallelerde imkanlarımız ölçüsünde merkez ve kırsal mahallerimiz için elimizden geleni yapmaktayız ve yapmaya da devam edeceğiz." Dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı mahalle muhtarları Başkanımız ve  ekibine teşekkür etti.

Haber Tarihi: 30.07.2019