Günlük Hayatta Fiziksel aktivite ve Sağlığımız Semineri

Kozan Belediyesi  tarafından kadınlara yönelik "Günlük Hayatta Fiziksel aktivite ve Sağlığımız" Seminerleri verildi.

Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından  (ÇKA) projesini faaliyete geçirdiği "Sosyal Yaşam Merkezi" tarafından kadınlara yönelik Seminerler  Kozan Belediyesi Millet bahçesi Kültür Salonunda gerçekleşti.

Kozan Barosu,İlçe Sağlık müdürlüğü ve Sosyal hizmetler müdürlüğü Proje iştirakçileri olduğu projede İlçe Sağlık müdürlüğünden görevli Fizyoterapist tarafından kadınlara yönelik seminer verildi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Sağlık müdürlüğünde görevli Fizyoterapist tarafından , "Günlük Hayatta Fiziksel aktivite ve Sağlığımız" konularında kadınlara gerekli bilgiler verildi.

Haber Tarihi: 26.02.2020