Kaymakam ve Başkanımızdan  yaralı askerlere ziyaret

Kaymakam ve Başkanımızdan yaralı askerlere ziyaret

Suriye'nin İdlip kentinde rejim güçlerinin hava saldırısında yaralanan piyade uzman çavuşlar Ali Temel,Sefa Öztürk,Zafer Ayhan ve Hakan Akbolat tedavilerinin ardından baba evlerinde Kozan Kaymakamı  Şafak Gürçam , başkanımız ve ilçe müftüsü Celil Karaca ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaralı askerler olayı ve olay sonrası yaşadıklarını anlatarak bir an evvel iyileşip tekrar silah arkadaşlarının yanlarına gitmek istediklerini söylediler.

Uzman Çavuş  Zafer Ayhan  yaptığı açıklamada olay günü evimize şehit olduğum bilgisi gelmiş,Bende sosyal medyadan ölmediğimi belirttim.Bir an evvel iyileşip silah arkadaşlarımın yanına gitmek istiyorum.Ben burada yatarken  arkadaşlarım Suriyede savaşıyor.Allahın izni ile ayaga kalkar kalkmaz gideceğim "dedi.

Yaralı askerlerin tedavi süreçlerini yakından takip ettiklerini dile getiren Kozan Kaymakamı Şafak Gürçam  devletin tüm imkanlarını seferber ettiğini dile getirdi.

Başkanımız ise "Yaralı askerlerimize de geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Acılarımız büyük, Allah ülkemizin ve güvenlik güçlerimizin yanında olsun." ifadesini kullandı.

Haber Tarihi: 03.03.2020