Kaymakamımız Şafak Gürçam Hayır Çarşımızı Ziyaret Etti

Kozan Kaymakamımız Şafak Gürçam, Belediyemiz Hayır Çarşısını ziyaret etti. Kaymakamımız Gürçam'a Hayır Çarşımızıın çalışmaları hakkında detaylı bilgi verildi.

Belediye Başkan Yardımcımız Yaşar Şenöz'ün ev sahipliği yaptığı ziyarette belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürü, Hayır Çarşımızın 2017 - 2018 yılındaki faaliyetleri ile ilgili sunum yaptı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara giysi, ayakkabı ve ev eşyası yardımı yapan Hayır Çarşısı,  Belediyemiz Aşevi ile birlikte eş güdümlü çalışıyor.

Kaymakamımız Şafak Gürçam, vatandaşların ve esnafların Hayır Çarşısı faaliyetlerine daha fazla destek vermelerinin gerekliliğine dikkat çekti. Başkan Yardımcımız Şenöz, Kaymakamımız Gürçam'a ziyareti ve yakın ilgilisi sebebiyle teşekkür etti.

Kaymakamımız Şafak Gürçam ve Başkan Yardımcımız Yaşar Şenöz Hayır Çarşısı ziyaretinin ardından belediye tarafından sokak sağlıklaştırması tamamlanan Yiğenoğlu Sokak'ı gezdi. Kaymakamımız Gürçam ve Başkan Yardımcımız Şenöz son olarak belediyemizin restorasyonunu yaptığı ve butik otel olarak hizmete açtığı Yapıcı Konağını ziyaret etti.

Haber Tarihi: 13.02.2018