“Kim Milyoner Olmak İster” yarışmasında Kozanı temsil etti

Adana'da ikamet eden Kozanlı vatandaşımız Mehmet Fatih Karaoğlu, katıldığı "Kim Milyoner Olmak İster" adlı yarışmanın ardından, Belediye Başkanı Kazım Özgan'ı makamında ziyaret etti.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan yaptığı açıklamada Mehmet Fatih Bey kardeşim "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programında Kozan'mızı en iyi şekilde tanıtmıştır. İşte Kozan Milliyetçisi budur. Kendisine teşekkür ediyorum."Kozan'ımızın tanıtımına katkıda bulunduğu için kendisine plaket  takdim ettik "dedi.

Mehmet Fatih Karaoğlu ise yaptığı açıklamada memleketinin güzelliklerini ulusal kanalda tüm Türkiye'ye duyurmaktan aldığı mutluluğu dil getirerek  "Adana'da yaşasam da köklerim burada, Kozan'ı sevmekten hiç vazgeçmedim, memleketimin tanıtımına bir nebze faydam olduysa ne mutlu bana" diye konuştu.

Haber Tarihi: 15.10.2020