Kozan Belediyesi Yol kumlama ve Asfaltlama çalışması

Kozan Belediyesi Şantiye şefliği ekipleri Kozan'ın çeşitli noktalarında yol kumlama ve asfaltlama çalışması gerçekleştirdi

Şantiye ekipleri Tavşantepe mahallesi Islah sokakta yol kumlama çalışması yaparken Varsaklar mahallesi ile Tufanpaşa mahallelerinde  geçtiğimiz günlerde yağan yağmurdan dolayı bozulan yollarda tamirat çalışması ile asfaltlama ve yama çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmalar ile çukurlar ile genel yama çalışmaları yapılarak trafiğin rahatlatılması sağlandı.

Çalışmaların ara vermeden devam ettiklerini belirten Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan "Belediye olarak elimizden geldiği kadarı ile vatandaşlarımıza hizmet noktasında gereğini yapıyoruz.Geçtiğimiz günlerde Yağan yağmurdan dolayı yolarımızda meydana gelen bozulmalardan dolayı ekiplerimiz ile ara vermeden ilçenin bir çok noktasında hizmet vermeye devam ediyoruz."dedi.

Haber Tarihi: 20.01.2020