Merkez Mahalle Muhtarları Başkanımızı Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Musa Öztürk merkez mahalle muhtarlarını makamında ağırladı. İlçe merkezindeki 7 mahallenin muhtarı ile bir araya gelen Başkanımız muhtarların istek ve şikayetlerini dinleyerek belediyemizin hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Muhtarlar, Belediyemizin mahallelerine getireceği hizmetler hakkında bilgi alırken mahallelerinde ikamet eden vatandaşların istek ve şikayetlerini de Başkanımız iletti. Yaklaşık iki saat süren ziyarete Ağlıboğaz muhtarı Cengiz Büyüköztürk, Bağlar muhtarı Kadir Bursal, Cumhuriyet muhtarı Nevzat Garip, Çanaklı muhtarı Cengiz Ayhan, Tufanpaşa muhtarı Nuh Çolak, Türkeli muhtarı Hüseyin Bozkurt ve Varsaklar muhtarı Rüstem Enişte  katıldı.

Belediye Başkanımız Musa Öztürk belediyenin 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinin ardından 103 mahalleye hizmet götürmeye çalıştığını belirtti. Muhtarların rehberliği ve önderliği olmadan belediye hizmetlerinin eksik kalacağını dile getiren Başkanımız açıklamasında; "Gerek merkez gerekse köy muhtarlarımız ile düzenli olarak bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Belediyemiz tarafından mahallelerimize götürülen hizmetlerin tamamında muhtarlarımızın görüş ve uyarılarını dikkate alıyor, onların rehberliğinden faydalanıyoruz. Büyükşehir yasasının ardından bütçemizde çok büyük kesintiler yapılmış, bununla birlikte hizmet götüreceğimiz alan 15 merkez mahalleden 103 mahalleye çıkmıştır. İmkanlarımız dahilinde, muhtarlarımızla istişare ederek vatandaşımızın istek ve şikayetlerine cevap verme gayretindeyiz." dedi.

Haber Tarihi: 27.07.2017