Tarihi Cami’de Çiçek Dikimi Yapıldı

Belediyemiz  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki parklarda devam eden çiçek dikimi Tarihi Hoşkadem Camisi Bahçesine yapılan dikim ile devam ediyor.

Hoşkadem Camii'nde yapılan çiçeklendirme çalışmalarında reyhan, hanım küpesi ve horozibiği gibi çiçeklerin dikimini yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarih kokan Hoşkadem Camii avlusuna buram buram kokan reyhan ağırlıklı dikimi yaptıklarını belirttiler.

KOZANLI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR

Başkanımız Kazım Özgan, "Ekiplerimiz zaman merhumu tanımaksızın Kozan'ımızı güzelleştirmek için çalışmaktalar. Parklarımızın yanı sıra manevi değerlerimiz camii ve türbelerde de genel bakım çalışmalarımız devam etmektedir. Kozanlı her şeyin en iyisine layıktır" diye konuştu.

CAMİLERE YAPILAN EMEKLER BOŞA GİTMEZ

Çiçek dikimi yapan ekiplerince yakinen ilgilenen Hoşkadem Camii İmam Hatibi, Abdurrahman Yılmaz, "Camilere yapılan emekler boşa gitmez. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.

Belediyemiz ekipleri tarafından camii bahçesine ihtiyaca göre yapılan çiçek dikimleri de cami cemaatleri ve vatandaşlar tarafından büyük beğeni kazanıyor.

Haber Tarihi: 02.07.2019